Aanmelden kerkdiensten

Zolang er beperkingen gelden voor het aantal bezoekers aan onze kerkdiensten, wordt voor het aanmelden en plannen van de bezoeken aan de kerkdiensten gebruikt gemaakt van Kerkbezoekplanner.nl.

klik hier voor aanmelden

Toelichting :
Inloggen is niet nodig en daardoor kunnen ook niet-leden zich aanmelden. Alleen de beheerder van de Tehuisgemeente (kerkbezoekplanner@tehuisgemeente.nl) heeft inzage in de aanmeldingen.
De diensten, waarvoor aanmelding mogelijk is, zijn zichtbaar in de Kerkbezoekplanner. Bij iedere dienst is vermeld of er kindernevendienst is.
Halverwege elke maand worden de diensten voor de daarop volgende maand aan de Kerkbezoekplanner toegevoegd.

Aanmelden kan op elk moment en voor alle diensten die in de Kerkbezoekplanner beschikbaar zijn. Als je het wilt, kun je je gerust direct voor alle diensten aanmelden, want het annuleren van een aanmelding is mogelijk en ook gewenst om geen lege plekken te laten ontstaan.
Let op: voor de eerstvolgende zondag kan aanmelden uiterlijk tot vrijdag 19:00 uur, omdat op dat moment de definitieve indeling voor deze zondag wordt gemaakt.

Op vrijdagavond wordt door Kerkbezoekplanner berekend voor wie er plek is. Dit is o.a. afhankelijk van het aantal aanmeldingen, de beschikbare plaatsen, hoe vaak je al bent geweest, wel/geen nevendienst en de ‘vast’ toegewezen plekken voor gemeenteleden met een taak.
Je ontvangt vervolgens een bevestiging of afwijzing van je aanmelding. Alleen met een bevestiging is het bijwonen van de dienst mogelijk.

Belangrijk:
Als je na vrijdagavond een reeds bevestigde aanmelding voor de komende zondag wilt annuleren of wijzigen, geef dit dan zsm door via de Kerkbezoekplanner. De beheerder krijgt hiervan een bericht en kan indien mogelijk nog de bezoekerslijst aanpassen.

Het gebruik van Kerkbezoekplanner is erg eenvoudig en wijst zich vrijwel vanzelf. Mocht je er niet uitkomen dan vind je hier de Handleiding Kerkbezoekplanner.

Hier kan je je aanmelden:
klik hier voor aanmelden