Enquête Tehuisgemeente in Coronatijd

2020-10-18 Enquete invullen is gesloten.

 

Beste Tehuisgemeenteleden,

Het is best een moeilijke tijd voor veel mensen. Eigenlijk voor iedereen. Het lastigste vinden wij dat we elkaar niet veel meer zien en daardoor ook (te) weinig contact hebben. Er wordt veel en hard gewerkt om toch enige gemeentebeleving te organiseren en te kunnen ervaren. Hierbij moeten we aan veel regels denken en voldoen. Sommige ervan vindt niet iedereen zinvol, anderen vinden het niet ver genoeg gaan. We hebben veel afwegingen moeten maken, samen met veel gemeenteleden. We zijn dankbaar voor alle hulp die daarbij wordt geboden. Gelukkig weten we ook in de meeste gevallen wel een oplossing te vinden. Godgegeven creativiteit. Daar zijn we dankbaar voor.

Als AKR volgen we de landelijke richtlijnen. We kunnen ook vanuit bijbels perspectief niet anders: “Geef de keizer wat des keizers is”.

Maar daarnaast, geven we God  voldoende van wat van Hem is? Die twijfel is er altijd. Zolang we ons best doen en elkaar kunnen vergeven wanneer dat onvoldoende is, komen we een heel eind. Daarbij kunnen we elkaar helpen te verbeteren.

Uiteraard krijgen we al de nodige feedback, maar we willen dat ook graag van jullie allemaal vragen. Vandaar een enquête.
Omdat de ervaring is dat ja/nee antwoorden zelden genoeg zijn, zijn we vooral ook geïnteresseerd in jullie ‘open’ antwoorden.

Alvast hartelijk dank!