Even voorstellen: Annelies, Pim en Jade van Rijn

Hoi allemaal!

Wij zijn Pim, Annelies en Jade van Rijn en we zijn kortgeleden lid geworden bij de Tehuisgemeente. Dus is het tijd om onszelf eens voor te stellen. Pim is 30 jaar en werkt als gynaecoloog in opleiding in het ziekenhuis in Leeuwarden. In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met politiek, lezen en het spelen van bordspellen. Oorspronkelijk komt hij uit Ens in Flevoland en hij is na zijn studie in Groningen blijven plakken. Annelies, 29 jaar oud, werkt in de ICT als productmanager en data-analist bij een leuk bedrijf in Groningen, zij houdt ook van spelletjes en zingt daarnaast graag in haar band. Ze komt uit Oldehove en woont sinds haar studententijd in Groningen.

We hebben elkaar ontmoet bij de studentenvereniging Navigators en dat mondde uit in een huwelijk van inmiddels al drie jaar lang. Op dit moment wonen we in een appartement aan de Wenckebachlaan en we zijn nu bijna één jaar trotse ouders van onze dochter. Jade is meestal erg vrolijk, zij houdt van dansen op muziek en onderzoekt elke dag nieuwsgierig de wereld om haar heen. Een paar dagen in de week is ze bij haar gastouder en één dag in de week past oma op haar. We genieten met z’n drieën van ons gezinnetje.

Al een tijdje waren we op zoek naar een kerk om ons bij aan te sluiten. We komen van verschillende kerkelijke achtergronden (PKN en GKV) en vonden veel vormen om ons geloof te beleven bij de studentenvereniging. Na die tijd zijn we regelmatig bij verschillende kerken geweest, maar we waren we er nog niet aan toe om ons ergens bij aan te sluiten. Via het broertje en schoonzusje van Pim, Stijn & Irene, kwamen we bij de Tehuisgemeente terecht. De combinatie van onderwijs, openheid voor verschillende theologische standpunten en hele leuke mensen maakt dat we ons hier thuis voelen. Maar bovenal willen we ons graag aansluiten bij deze gemeente om samen met anderen Jezus te volgen, van hem te leren en hem te dienen. We kijken uit naar een goede tijd bij deze gemeente en zijn enthousiast om velen van jullie te leren kennen in de toekomst!

Groetjes Pim, Annelies en Jade

Klik op foto om voorstelvideo te bekijken: